Algemene Voorwaarden

Garantie

Wij garanderen u dat wij ons uiterste best doen om de vlekken uit uw textiel te laten verdwijnen. Wij garanderen ook dat wij zorgvuldig met uw textiel omgaan. Wij garanderen u echter niet dat alle vlekken volledig zullen verdwijnen. Dit kan ook niet omdat een en ander van verschillende factoren afhankelijk is.
Samen met u als klant controleren wij het te reinigen artikel op zaken zoals beschadigingen en gebreken (knopen en of brandgaatjes, ophaaltjes etc.). Het verlies en het stuk gaan van knopen, gespen, ritsen, applicaties etc. valt buiten de verantwoording van de stomerij. Mocht u als klant naar alle redelijkheid niet tevreden zijn over een bepaald resultaat, dan behandelen wij het kosteloos over.

Prijs en leveringstijden

Wij informeren u altijd tijdig over de prijs en over de leveringstijden. Wij streven er naar om kleding, die in ons eigen bedrijf wordt behandeld, in 2 tot 3 werkdagen weer bij u terug te bezorgen.
Kleding, die extra vuil is, kan door een behandeling iets langer duren, dit om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Bepaalde soorten textiel besteden wij uit. Denk hierbij aan tapijten, leer en suède. De leveringstijd duurt dan ongeveer veertien dagen.

Bijzondere vlekken

Bijzondere vlekken (zoals bloed, wijn en koffie) worden genoteerd op de bon.

Leer en suède

Leer en suède behandelen wij altijd op uw eigen risico. Bij reiniging van artikelen van leer of suède zijn er risico’s. Zo kan er verkleuring op treden. Ook kunnen eventuele beschadigingen die op een vernuftige wijze zijn weggewerkt tijdens de reiniging zichtbaar worden.

Stropdassen

Stropdassen worden op uw eigen risico behandeld. De vaak al losliggende binnenvulling zorgt na de reinigingsbehandeling voor de nodige problemen bij de opmaak.

Bruidsjapon/bruidskleding

Bruidsjaponnen en bruidskleding worden op uw eigen risico behandeld. Dit in verband met de gevoeligheid van de stof en de applicaties.

Gordijnen

Gordijnen worden per vierkante meter berekend (hoogte en onderkant breedte). Gordijnen kunnen altijd iets krimpen. De krimp kan drie procent bedragen. Dit dient u te weten voordat wij aan de slag kunnen gaan met het reinigen van uw gordijnen. Bij de reiniging van gordijnen berekenen wij de gordijnhangers apart. Ze zijn €1,55 per stuk.

Tapijten, kleden

Tapijten en kleden berekenen wij per vierkante meter, prijs op aanvraag.

Hangers

Stop nooit hangers samen met kleding in de waszak dit in verband met onnodige beschadigingen.

Betaling

Stoomgoed dient vooraf te worden betaald met uitzondering van gordijnen. Daarvan wordt achteraf – op basis van de afmetingen – een prijs bepaald.

Meer weten over Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje?

Kijk dan op www.oranje-stomerij.nl