Leer en suède

Leer en suède

De meest delicate stoffen die qua kleding en dergelijke te vinden zijn, zijn de verschillende leersoorten. Net zoals gewoon leer, is suède ook een leersoort dat op een natuurlijke manier wordt gemaakt van gelooide dierenhuid. Dit is ook onder andere de reden dat er zoveel verschillende soorten leer bestaan. Van de huid van veel dieren is het mogelijk om leer te fabriceren en vaak van zeer uitmuntende kwaliteit.

Door de delicaatheid van de huiden en de gemaakte leersoorten is het belangrijk om goed om te gaan met deze stoffen. Verschillende huiden staan voor verschillende kwaliteiten en hebben dus vaak ook verschillende en zeer secure behandelingen nodig. Voor u thuis is het vaak erg lastig om deze stoffen goed te reinigen of reparaties aan uit te voeren. Er zijn vaak zeer speciale en ook vrij dure schoonmaakspullen voor nodig, en ook met reparaties is het belangrijk om erg voorzichtig met de stoffen om te gaan.

kledingreparatie
Wilt u dus ooit iets van leer of suède laten reinigen en/of repareren dan is het vaak verstandig om dit te laten doen door professionals met de goede uitrusting. Bij Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje zijn deze middelen allemaal aanwezig. In overleg met u wordt bepaald wat uw wens is voor de spullen die u gereinigd of gerepareerd dient te hebben. Op deze manier kan Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje zorgen voor de beste behandeling van uw stoffen. Doordat Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje hier al jaren ervaring mee heeft zal er altijd de juiste manier toegepast worden om aan uw wensen te voldoen. Dit zal daarom ook altijd gepaard gaan met een uitmuntende kwaliteit zodat uw spullen er uiteindelijk weer als nieuw uit komen te zien met een kwaliteit waar u daarna weer mee vooruit kan. Twijfel dan ook niet om al uw delicate kleding en andere textiel of stoffen te laten behandelen door Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een bepaalde kwaliteit en uw spullen verdienen niks minder dan dat!