Op maat gemaakte gordijnen

Knip en klaar samenwerking

Op maat gemaakte gordijnen

Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje kan u al van dienst zijn bij al uw kleding en gordijn reparaties en reiniging. Ongeacht wat voor vlekken of scheuren er in zitten en of het nou katoen, leer, suede of iets anders is. Het kan allemaal bij Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje. Daarnaast heeft Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje voortaan een extra dienst die het kan leveren.

Aangezien Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje tot op heden altijd alleen reparaties en reinigingen deed, is hier wel een bepaalde expertise in ontwikkeld. Maar in de onze ogen werd het tijd om een extra dienst aan te kunnen bieden. Voortaan kunt u niet alleen terecht voor reparaties en reinigingen in uw gordijnen, maar kunt u nu ook op maat gemaakte gordijnen laten maken. Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje is namelijk een samenwerking aangegaan met Knip en Klaar.

knip-klaar-garantie_180x180

Knip en Klaar is gespecialiseerd in het op maat maken van gordijnen. Maakt niet uit wat voor stoffen en afmetingen, vrijwel altijd kan Knip en Klaar u met uw wensen helpen. Hun assortiment loopt van standaard gordijnen tot triplooi gordijnen, vouwgordijnen en bijvoorbeeld ook verschillende soorten embrassen. Knip en Klaar is een zeer professioneel atelier dat voor u alles op maat kan maken geheel naar uw wensen.

Deze samenwerking biedt een aantal voordelen waar u als klant van kunt genieten. Ten eerste biedt Knip en Klaar u een meet garantie, zodat verkeerd opmeten niet meteen desastreuze gevolgen heeft en wordt er gebruik gemaakt van Afterpay, zodat u pas achteraf hoeft te betalen. Verder zal Knip en Klaar gratis voor u de stof die u wilt gebruiken bij u thuis ophalen of laten versturen. Ook hanteert Knip en Klaar een gratis levering door heel Nederland en België bij een besteding van minimaal €100 ,-. Wilt u dus een gordijn op maat laten maken twijfel dan niet en laat het door ons doen!

Ook brandwerende gordijnen!

Wij kunnen uw gordijnen brandvertragend impregneren, lees verder.