Open een depot

Open een depot voor Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje

Bij Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje zijn momenteel een groot aantal winkels en dergelijke aangesloten om te fungeren als depot. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld de plaatselijke supermarkt waar u ook uw kleren kunt inleveren om te laten stomen. Voor u is het ook mogelijk om u aan te sluiten als depot voor Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje.

Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje haalt zelf op en levert zelf af

Maar hoe gaat dit in zijn werk? In principe is het heel makkelijk. U als winkel zijnde heeft hier bijna alleen maar voordeel aan. Wanneer u zich aansluit als depot krijgt u hier een vergoeding voor, terwijl u zich verder niet erg druk hoeft te maken over de werkzaamheden. Het enigste wat u nodig hebt is de plek om het depot te plaatsen. Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje komt altijd zelf de producten afleveren en ophalen, zonder dat hier voor u kosten mee gemoeid zijn. Deze zijn namelijk voor rekening voor Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje. Op deze manier heeft u vrijwel geen last van het hebben van het depot, maar heeft u er wel een voordeel van.

U wordt natuurlijk voldoende vergoedt voor het hebben van het depot, maar u krijgt daarnaast ook de mogelijkheid om meer klanten te trekken. Als u als winkel zijnde op deze manier een extra service kunt aanbieden aan uw klanten, zorgt dit voor een verbeterde klantenbinding. U heeft dus kans op het vergroten van uw klantenbestand zonder dat dit u al teveel moeite kost. Een win-win situatie dus!