Goede doel

Tweedehands kleding naar goede doelen


Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje en goede doelen gaan hand in hand samen. Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje stuurt tweedehands kleding naar goede doelen en arme landen. Onze stomerij wil ook haar steentje bijdragen aan een betere en socialere wereld en wil door middel van deze actie een helpende hand bieden.

Tweedehands kleding naar goede doelen – Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje en goede doelen


Door tweedehands kleding naar goede doelen te sturen help je hulpbehoevenden, die het vaak door slechte omstandigheden minder goed als ons getroffen hebben. Voor deze mensen is tweedehands kleding een welkome ondersteuning.

Tweedehands kleding

Tweedehands kleding naar goede doelen – Help ons


Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje stuurt tweedehands kleding naar goede doelen, maar hiervoor hebben we wel uw hulp nodig. Om tweedehands kleding naar goede doelen te sturen hebben we in de eerste plaats tweedehands kleding nodig. Hiervoor vraagt Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje uw hulp. Wij willen aan u vragen of u tweedehands kleding wilt doneren aan Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje. Wij repareren en verzamelen deze kledingstukken en versturen deze naar goede doelen en arme landen.

Het weggooien van kleding is zonde en totaal niet duurzaam te noemen. Als je oude kleding inlevert bij Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje, zorgen wij ervoor dat deze kleding (eventueel na reparatie) door andere mensen opnieuw gedragen kunnen worden. Door de hergebruik van oude, maar nog goede kleding, zorg je er voor dat hulpbronnen en het milieu gespaard worden. Hierdoor wordt het textiel langer gebruikt en eindigt het niet zo snel bij het afval. Wij vragen u daarom om uw oude kleding niet weg te gooien, maar wij sturen uw tweedehands kleding naar goede doelen in arme landen. Alle donaties aan Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje en goede doelen zijn welkom.

Vindt u het een goed initiatief om tweedehands kleding naar goede doelen en arme landen te sturen? Wilt u hulp bieden aan Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje en goede doelen? Aarzel dan niet langer en doneer uw tweedehands kleding aan ons. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Stomerij Wasserij en Kledingreparatie Oranje of loopt u eens bij ons binnen.