Brandvertragend impregneren

Bij oranje stomerij kunnen we vrijwel alle soorten textiel brandvertragend impregneren, denk hierbij aan bedrijfskleding, gordijnen, vitrages maar ook allerlei andere producten en kleding. Brandvertragend impregneren heeft bij ons geen invloed op de vorm en de kleur van het materiaal dat u brandwerend wil maken. Wij werken met een milieuvriendelijk impregneermiddel dat tot diep in de vezels van het materiaal doordringt. Doordat het middel tot in de dichtste vezels van de stof doordringt wordt het brandrisico van deze stoffen aanzienlijk beperkt.
Curtains01

Brandwerende gordijnen, brandwerend tapijt, brandwerende kleding

Dit is slechts een greep uit de producten die wij met een brandwerende coating kunnen behandelen. Bij oranje stomerij zien we veel vraag naar het brandwerend maken van gordijnen, tapijt en kleding. Vooral voor bedrijven kan dit van groots belang zijn, omdat sommige verzekeraars voor deze soorten textiel bepaalde eisen stellen. Een brandvertragende behandeling door oranje stomerij wordt altijd volgens de geldende richtlijnen uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van een effectief resultaat dat bijdraagt aan de brandveiligheid.
Curtains-02

Certificaat brandvertraging

Steeds meer verzekeraars stellen voor bedrijven de eis dat bijvoorbeeld de gordijnen zijn behandeld met een brandvertragend middel. Hiervoor zijn NEN-richtlijnen opgesteld waaraan deze materialen moeten voldoen. Bij oranje stomerij ontvangt u, wanneer u dat wenst een certificaat van behandeling dat u aan uw verzekeraar kunt overleggen wanneer deze hier om vraagt. Wanneer wij een product voor u hebben geïmpregneerd met een brandwerend middel kunt u altijd een certificaat van behandeling krijgen. Dit geeft u de garantie dat wij de brandwerende behandeling daadwerkelijk hebben uitgevoerd met de juiste impregneermiddelen. Zo weet u zeker dat uw materiaal brandveilig is conform de gestelde normen.

Brandvertragend impregneren voor particulieren en bedrijven

Oranje stomerij biedt haar brandvertragende diensten aan voor zowel particulieren en bedrijven. Wilt u meer weten over het brandwerend maken van textiel? Of een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust een contact met ons op. Wij geven u graag advies!